Hae tästä blogista

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Esittely & Animecon'11

Hei teille mahdolliset lukijat, sulkekaa sivu ja menkää lukemaan jotain parempaa. No niin nyt kun vain ne ala-arvoisen huonoa viihdettä, mautonta läppää ja huonoja mielipiteitä arvostavat ovat jääneet jäljelle voinkin hieman esitellä mistä on kyse. Blogi käsittelee lähinnä kiinnostuksen kohteitani peleistä animeen ja musiikista figuureihin, nimen valitsin koska krapulassa/humalassa tulee melko varmasti kirjoiteltua tänne kaikenlaista "hyvää" juttua vaikka humalainen kirjoitteluni onkin hieman vähentynyt viime vuoden aikana. Myöskin on tarkoitus kaveriporukan kännipeli-iltoja joskus hieman kuvailla ja arvostella pelattavia pelejä kännipelaamisen näkökulmasta. Julkaisuhetkellä blogin ulkoasun muokkaus on kesken, se tulee muistuttamaan hieman enemmän aihetta ja blogin nimeä. Animecon on kumminkin nyt ajankohtainen joten päätin julkaista tekstin vaikka blogi onkin keskeneräinen.

Noh, kukas minä sitten olen ja miksi tämä ketään voisi kiinnostaa? Olen oululainen tällä hetkellä 21-vuotias tuleva tietojenkäsittelytieteiden opiskelija. Netissä minut tunnetaan Korruna. Olen valehtelematta pelannut koko elämäni ja seuraan pelimaailman tapahtumia aktiivisesti. Olen harrastanut lanittamista ja käynyt Assembly tapahtumassa vuodesta 2005 lähtien. Tämän lisäksi olen useamman vuoden seurannut ja tutkinut animea, kulkenut coneissa vuodesta 2008 lähtien ja aivan lähiaikoina kiinnostunut figuurien ja muiden fanikrääsän keräämisestä. Kerään muuten myös paljon japanilaista pornoa ja hentsua, mutta juuri tänään se kovo hajosi vittu saatana! Cosplaytä on tullut harrastettua vuodesta 2008 lähtien. Olen ollut kolmessa ryhmäcosplay-esityksessä mukana, mutta en ole vielä jaksanut/kerennyt tehdä yhtäkään soolo cosplaytä. 2008 vuonna Olin Alucardina Animeconin ryhmäcosplaykisassa voittaneessa ryhmässä, ja seuraavana vuonna TTGL ryhmäcossissa Kaminana myös voittaneessa esityksessä. Jee omakehu haisee. Olin kehua tasapainottaakseni myös aivan vitun rumalla ja hirveällä Raphael cossilla Soul Calibur ryhmäesityksessä Desuconissa vuonna 2010. Kävin intin ja lopetin ryhmäcossaamisen, kun tyttöystäväni potki minut pihalle. Jesh! Noh ehkä vielä joskus. Olin myös osana Kitaconissa pidettyä "Ryhmäcosplayn ABC" luentoa. Olin lähinnä vastuussa siitä että toin esille kuinka helppoa on tehdä hyvät audiot taustalle ja miksi/miten kaikkien tulisi tehdä taustat hyvin. Ja miksi tämän blogin pitäisi kiinnostaa? Sen näkee tulevaisuudessa. Pohja, idea ja aiheet ovat, toteutus määrää sen tulisiko kenenkään tästä kiinnostua.

Kävimpäs tässä Animeconissa ja vaikka olikin ihan kiva con, kun näki ihmisiä ja osti aivan helvetisti tavaraa, niin jäi monesta asiasta paskan maku suuhun. Olin auttamassa Show-Cosplay Yhdistys OF ry:tä esittelypöytänsä kanssa ja ainakin sen suhteen järjestelyt olivat menneet järjestäjien puolelta aivan perseelleen, lisätietoa varmaan löytyy täältä rullarinkelin blogista, koska en jaksa alkaa toistamaan mitä toinen on jo sanonut. En jaksa kuvailla con päiviä kovinkaan tarkasti, koska ketään ei varmaan kiinnosta milloin kävin paskalla ja mitä siellä pöntössä näkyi.

Lè ryhmä

Olin kumminkin paikalla Ikari Gendo(u)na Neon Genesis Evangelion ryhmän kanssa. Plugsuitit olivat kuulemma kuin makkarankuoria iholla, maggara maggara. Käväsin myös Myanimelistin miitissä mikä jäi melko lyhyeksi koska seurueestamme kotoisin oleva miitin järjestäjä hieman epäonnistui mutta saatiinhan se kumminkin aikaiseksi.

Lè väsynyt Gendo

Istuin Show-Cosplay yhdistys OF ry:n esittelypöydän takana kolme tuntia. Kiinnostuneita ei tuntunut olevan hirveästi enkä myynytkään yhen yhtä pinssiä enkä löytänyt uusia jäseniä mutta saimpahan välillä istua pöydän takana Gendo posessa, which is contagious. Huomasin myös että Suomalaiset conkävijät ovat barbaareita kun ainakaan aamupäivän animekonserttiin ei saapunut juuri ketään, itketti melkein ja kävi hieman sääliksi kaukaa tulleita esiintyjiä kohtaan. Toivottavasti heidän reissunsa ei kumminkaan tuntunut turhalta. Barbaarius tuli myös siinä esiin että joku ääliö naarmutti meillä lainassa ollutta autoa ja varasti tyttöystävän villatakin! LOL MITÄ VITTUA EI VOI OLLA NIIN KYLMÄ TAI KÖYHÄ! Saisivat hävetä nämä conikävijät, sivistykää vitun apinat.


Positiivisia puolia oli ne ihmiset, no ei kyllä oikeastaan sittenkään... No ehkä muutama. Kivasti tosiaan tuli ostettua tavaraa ja sain jopa ostettua muitakin NGE figuureita kuin Rei figuureita. En tosin yhtä laadukkaita kuin aiemmin olen ostanut, mutta ihan jees kumminkin. Ostimme myös Yoko halityynyn uutta kämppää varten ja jotain muuta krääsää sekä mangaa.


Minun!


Oli hauskaa kun ohi ajava auto nostaa peukkua kun oli ilmeisesti nähnyt halityynyn auton hattuhyllyllä. Animeconin luennot olivat suurimmaksi osaksi sellaista paskaa joka minua ei kiinnostanut, mutta onnistuin missaamaan suurimman osan niistä mitkä minua kiinnostivat. Onneksi sentään sunnuntaina oli hyvä Haruhi luento by Madu. Ikävästi päällekkäin oli myös Valkyria Chronicles luento/paneeli, joten sen nyt sitten missasin.

Lè stuff

Tavallaan positiivisena puolena oli se että alkoholin kanssa ei tullut liikoja tällä kertaa läträttyä, kuskina kun olin. No ei se kyllä ollut kovin hyvä puoli. Käytiin me kerran sentään baarissa nimeltä "Panimoravintola Koulu" joka oli kyllä aika paljon parempi perusbaari (siis tunnelmaltaan) kuin mitä Oulusta löytyy. Ei sattunut mitään erikoista tai hauskaa joten känniläpät jäävät tässä ensimmäisessä päivityksessä vähälle.

No sepäs siitä ensimmäisestä päivityksestä.
     
Eipä muuta kuin paskaa loppukesää teillekkin. Terveisin turnipsi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti